Карантин послаблено – призи вже у переможців

Шановні ліцеїсти!
Ви пам’ятаєте, що протягом карантину у нас відбулося чимало онлайн конкурсів і вікторин. 
Зараз ми вже маємо змогу вручати призи. І вручаємо. Наразі три подарунки вже у господарів.

Свій приз одержала викладач інформаційних технологій та технологій Ірина Михайлівна Дейнега  – переможниця нашого конкурсу "Шевченківська жінка" серед дорослих. Ірина Михайлівна – щира людина, талановитий педагог і просто чарівна жінка. Вітайте!
А вручила приз заступник директора з НВР Анастасія Володимирівна Філенко.

Світлані Анатоліївні Букреєвій також вже вручено подарунок за перемогу в онлайн вікторині на краще знання Конституції Пилипа Орлика, яка проходила під час карантину.
Світлана Анатоліївна – викладач спецдисциплін, у ліцеї працює з 1996 року. Її учні постійно виборюють призові місця на всеукраїнських конкурсах професійної майстерності. А ще Світлана Анатоліївна – один з кращих класних керівників ліцею.
Приз вручила старший майстер Тетяна Олексіїівна Анищенко.



До Всесвітнього дня авіації і космонавтики у нашому ліцеї відбувся онлайн пазлопад. Перемогу у ньому виборов Андрій Бережний – майбутній зварник, старанний учень, активіст, а ще надійна опора для мами у згуртованій багатодітній родині. Сьогодні (після послаблення карантину) приз відбув за новою пропискою. А вручила його старший майстер Тетяна Олексіївна Анищенко.




Але це ще не всі призи. Нагороди чекають ще й на Анастасію Шамрай, Дар’ю Реку, Дениса Височина, Івана Овчарова.
Беріть участь у наших онлайн змаганнях і вигравайте. Ми вас любимо!

Коментарі